Združenje atletskih veteranov Slovenije

BAMACS 2016 – “končna” informacija

Dragi atletski prijatelji,

Loči nas še manj kot teden dni do odhoda na letošnjo balkanijado, zato vam posredujem “končno” informacijo glede udeležbe naše reprezentance na BAMACS 2016. Po naši evidenci je na prvenstvo prijavljenih 69 slovenskih atletinj in atletov. Po zagotovilu našega Jureta nas je bilo več le v Domžalah in Zagrebu.

Znesek startnine in prijavljene udeležbe na party-ju je bil 9. septembra 2016 v celoti nakazan organizatorju. Za neplačnike sem manjkajoč znesek založil iz lastnih sredstev. Vse, ki še startnine in prijavljene udeležbe na party-ju niste poravnali, zato pozivam, da zneske poravnate najkasneje na avtobusu (tisti, ki koristite avtobusni prevoz) oz. ob prihodu v hotel (tisti, ki imate prevoz v lastni režiji).

Glede na to, da se vas še precejšnje število ni izjasnilo glede udeležbe na party-ju, prosim, da mi to informacijo skupaj s plačilom podate na avtobusu oz. ob prihodu v hotel.

Skupni avtobus, ki ga bo koristilo cca. 40 atletov s spremljevalci, bo krenil iz LJUBLJANE ob 8:00 uri (stadion Šiška). Nadalje se bo ustavil v CELJU (stadion ADK),od koder bomo skupaj krenili proti Srbiji ob 9:00 uri vključno z udeleženci iz Maribora (in tistimi, ki jim je ta vstopna postaja najbližje), kjer jih bo čakal organiziran prevoz ob 8:00 uri (parkirišče BAUHAUS) !!! (kombi ali osebni avto). Skladno s tem se, prosim, odločite, na katerem od navedenih postankov boste vstopili na avtobus. Cena povratnega prevoza se trenutno giblje pod 40,00 EUR / osebo, enosmernega prevoza pa pod 20,00 EUR / osebo. Dokončno višino vam bom lahko sporočil na avtobusu.

Prosim vse tiste, ki se boste vkrcali v Mariboru, da mi to zaradi lažje organizacije prevoza sporočite na mail ali mobitel!

Med potjo načrtujemo postanek za kosilo – najverjetneje takoj po vstopu v Srbijo – predvidoma okoli 15:00 ure. Kosilo koristi, kdor hoče; plačilo se izvede na samem mestu in znaša cca. 10,00 EUR / osebo.

Predvidevamo prihod v Novi Sad med 19:00 in 20:00 uro. V hotelu Sajam v Novem Sadu, kjer bivamo, je možno tako prvi kot tudi vse naslednje dni ob doplačilu naročiti večerjo (kar sem za prvi dan že uredil!) in znaša cca. 7,00 EUR / osebo. Cena nočitve z zajtrkom znaša cca. 16,00 EUR / osebo. Hotelska nastanitev z morebitnimi dodatnimi obroki se plača direktno v hotelu.

V recepciji hotela Sajam bodo na oglasni deski objavljene morebitne dodatne informacije, urniki odhodov in prihodov avtobusa, udeležba na party-ju, možnosti fakultativnih ogledov.

Vsekakor sem za vse morebitne dodatne informacije dosegljiv na telefonski številki (+)386 41 687 914.

NEKAJ SPLOŠNIH INFORMACIJ OZ. PRIPOROČIL:
Plačilno sredstvo v Srbiji je srbski dinar RSD (1 EUR = 120,00 RDS). Možno je plačilo s plačilno kartico in ponekod (večinoma) tudi v EUR!
Priporočam, da si uredite zdravstveno zavarovanje za tujino.

Športni pozdrav vsem,

Marko Božiček