Združenje atletskih veteranov Slovenije

Balkansko veteransko prvenstvo Novi Sad

NAVODILA ZA PRIJAVO !

Spoštovani atleti – veterani!

Končno smo dočakali tudi uradno potrditev termina in mesta letošnjih altletskih veteranskih iger, ki bodo potekale od 23.09 – 25.09.2016 v Novem Sadu v Srbiji!

Žal pa še ni popolnoma jasno kako bo z prijavami, kakor tudi ni dokončnega urnika tekmovanja, predvidevam pa, da ne bo veliko odstopal od okvirnega iz Beograda, ki sem vam ga že poslal v prvem pisanju na to temo. Podrobnosti in predvsem način prijave vam sporočim takoj ko bo uradno znano kako bo s tem!

V priponki vam pošiljam predlog programa potovanja, ki je seveda zgolj korigiran z novimi datumi in krajem, vse ostalo pa je ostalo zelo podobno. Trenutno imam rezerviran hotel Sajam v Novem Sadu, lahko pa še pride do spremembe v dogovoru z organizatorjem, za hotel Putnik, ali katerega še bližje stadionu, vse odvisno od cene, vsekakor pa se bomo držali dogovorjenih odkvirjev (cca 3 ali 4 *, po ceni 20 – 25 EUR/osebo in nočitev z zajtrkom ali PP!) Prav tako je še odprto vprašanje oz. dilema, o podaljšanju povratka na ponedeljek z ogledom mesta Novi Sad in/ali Beograda!? O tem bomo odločili po večinskem sistemu, ko prejmem vaše konkretne potrditve udeležbe in opredelitve o tem – prosim dopišite povratek Nedelja ali povratek Ponedeljek!

Glede tekmovanja za sedaj vemo le za okvirni urnik tekmovanja, ki sem vam ga že posredoval in bo še morda nekoliko korigiran, vsekakor pa vam bosta oba gradiva dovolj, da se odločite za udeležbo. Kakor sem v samem programu napisal, bom glede na vaš odziv in predvideno število udeležencev, kakor tudi na osnovi vaših mnenj in predlogov, pripravil konkreten in dokončen program, vključno s ceno potovanja po udeležencu, zato mi bo vaš čimprejšnji odziv zelo dobrodošel, vsekakor pa se prijavite najkasneje do konca meseca avgusta!

Želim vam lep dan, takoj ko dobimo informacijo o točnem urniku in načinu prijave na tekmovanje, pa vas obvestim!

Lep atletski pozdrav! / Kind regards!
MARKO BOŽIČEK

PREBERI VEČ